Pravila privatnosti

Opći uvjeti korištenja web stranice

Molimo vas da pažljivo pročitate ove opće uvjete i odredbe prije korištenja naših web stranica.
Sadržaj web stranice iget.hr vlasništvo je Instituta za gastroenteroloske tumore (IGET), osim ako nije navedeno drugačije, te se on ne smije kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka IGET-a. Vaš pristup korištenju web stranice smartsnack.eu uvjetovan je vašim prihvaćanjem usklađenosti s ovim Uvjetima i odredbama. Ovi opći uvjeti korištenja web stranice primjenjuju se na sve posjetitelje koji pristupaju web stranici iget.hr.

Pravila privatnosti

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka temelje se na odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 (Opća uredba o zaštiti podataka – GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 42/2018) te korisnicima ove web stranice pružaju informacije o načinu na koji se njihovi osobni podaci prikupljaju, koriste, štite, ispravljaju i brišu.

Kako poštujemo vašu privatnost

Ova pravila privatnosti informiraju vas o tome koje osobne podatke prikupljamo i zašto, kako koristimo vaše osobne podatke i koje su mogućnosti vašeg izbora kada su u pitanju vaši osobni podaci, uključujući koga trebate kontaktirati ako imate pitanja ili zahtjeve. U nastavku možete saznati više o svim ovim aspektima zaštite vaše privatnosti.

Pojam "osobni podaci"

Pojam „osobni podaci” označava sve podatke na temelju kojih se korisnik može identificirati: prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona, IP adresa i slični podaci. Za pristup sadržaju ove web stranice nije potrebna registracija korisnika tj. korisnik se ne mora prijaviti za pristup sadržaju te se stoga ova web stranica može koristiti bez otkrivanja identiteta korisnika. Kako ova web stranica ne registrira korisnike niti dopušta komentiranje, možete ju koristiti potpuno anonimno.

Koje podatke prikupljamo i zašto?

Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nas vi odlučite kontaktirati, bilo putom kontakt obrasca na web stranici ili direktno na našu e-mail adresu. Ako odlučite ispuniti kontakt obrazac, od vaših osobnih podataka tražimo ime i prezime, e-mail adresu te broj telefona, kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja tj. pružiti vam pomoć savjetima.
Na našoj web stranici koristimo neophodne kolačiće koji se brišu nakon vašeg odlaska s web stranice tj. zatvaranja vašeg web preglednika. Detaljne informacije o postavkama kolačića možete pročitati na https://www.iget.hr/postavke-kolacica/.

S kim dijelimo vaše podatke

Vaše podatke ne prodajemo niti razmjenjujemo trećim stranama.

Vaša prava na privatnost

Prema GDPR-u, imate mnoga prava u vezi sa svojim osobnim podacima. Slobodno nas kontaktirajte ako želite da u potpunosti izbrišemo vaše osobne podatke koje ste nam poslali kad ste nas kontaktirali mailom ili web obrascem.

Pravo pristupa

Imate pravo znati koje osobne podatke prikupljamo i zašto. Prihvaćanjem kolačića prihvaćate naše Uvjete i usluge.

Pravo na ispravak

Ako smatrate da pohranjujemo pogrešne podatke o vama, možete nas zamoliti da to ispravimo.
Pravo na brisanje/pravo na zaborav
Imate pravo reći nam da trajno izbrišemo vaše osobne podatke iz naše evidencije.

Pravo na povlačenje privole

U svakom trenutku imate pravo povući svoju privolu za korištenje kolačića.
Dodatno, ako ne želite da prikupljamo kolačiće, možete prilagoditi svoj web preglednik da odbija kolačiće.

Promjene pravila privatnosti

IGET zadržava pravo izmjene pravila privatnosti bez prethodne obavijesti i nije odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Posjetitelji web stranice dužni su provjeravati naša pravila privatnosti svaki put kada koriste ovu web stranicu kako bi saznali o svim promjenama na njoj